A worker cleans the floor of British artist Wolfgang Buttress’ 17 meter high bee health inspired ‘The Hive’ aluminum installation as it stands on display after being put up in Kew Royal Botanic Gardens west London, Wednesday, June 15, 2016. The installation is fitted with LED lights and a unique sound accompaniment that respond to the real-time activity of bees in a beehive behind the scenes. The sound and light intensities change as the energy levels in the real beehive surge, giving visitors an insight into life inside a bee colony. (AP Photo/Matt Dunham)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: